Elektromagnetische straling in en rond uw huis

Een huis is hoe uw zich voelt, vele invloeden die in huis gebeuren zoals , is een huis opgeruimd , ben ik onrustig in mijn eigen huis , voel ik me opgejaagd dit kunnen gevolgen hebben op uw gezondheid.

Als u gaat slapen, zet u uw lichaam op stand-by. Ook uw afweersysteem gaat rusten en dat maakt u tegelijk kwetsbaarder voor elektrosmog. Dit is een verzamelnaam voor milieuvervuiling (binnen en buiten) door elektromagnetische straling. Deze elektromagnetische straling is enorm toegenomen. Vooral de laatste 20 jaar is de stralingsbelasting vele miljoenen malen groter geworden dan de natuurlijke achtergrond straling waarin de mens is geëvolueerd.
Als u dus gaat slapen, kan uw immuunsysteem geen weerstand bieden tegen deze elektrosmog. Het resultaat: u voelt u ‘s morgens vaak nog vermoeider dan toen u in bed stapte.
Een onderzoek houd in:
Hoogfrequent ( zendmasten, telefonie, wifi, e.a. )
Laagfrequent ( huisinstallatie, aarding, e.a.)
Fijstoffelijk      ( breuken, wateraders, netten, e.a. )

Ontstoren

Kastanjestraat 3
5492 EZ Sint Oedenrode
Tel: 06-11158883
Email: info@ontstoren.com

Gastenboek

Saskia Zwartjes
Aardstraling
Ad van den Bosch (van ontstoren) is bij mij thuis geweest om mijn huis door te meten, er bleek aardstraling te lopen door mijn huis, recht onder mijn bed en bank. Hij adviseerde een NASA-zeiltje, omdat mijn bed omzetten niet ...
vrijdag 22 september 2017